ing.alapterület:

-

nm

szobák száma:

-

szoba

ing. ár:

-

Ft

részletes kereső

Rólunk
INGATLAN STUDIO

Az Ingatlan Studiot működtető Dömse Ügyvédi Iroda  jelenleg egy fős, tagja: dr. Dömse Boglárka. Az iroda székhelye: Pécsett, a Citrom u. 18. szám alatt található, ezen felül egy alirodát tart fenn a Pécs-Somogy, Határ u. 17. szám alatt.

Az ügyvédi iroda a kezdetektől foglalkozik ingatlannal kapcsolatos ügyletekkel, az ingatlanközvetítés a 2000-es évek elején Szigetváron indult. Az ingatlanközvetítő tevékenység és a jogi tevékenység jól kiegészítik egymást, együtt hatékonyabban működnek, ezért indult útjára az Ingatlan Studio.

Évtizedes jogi tapasztalattal az ingatlanközvetítést igénybe vevő ügyfeleinket magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, az ingatlanügyletekkel kapcsolatban széleskörű és mindenre kiterjedő tájékoztatást tudunk nyújtani részükre. Reményeink szerint szükség van az általunk nyújtott komplex szolgáltatásra.

Irodánk elsősorban okiratszerkesztéssel foglalkozik, az iroda rendelkezésére állnak azok a technikai eszközök, adatbázisok, szoftverek, amelyek szükségesek a jogügyletek biztonságos, gyors lebonyolításához.

Bízunk benne, hogy ügyfeleink számára is kényelmesebb, ha az ingatlanközvetítés mellett a jogügyletekhez szükséges tájékoztatást is azonnal megkapják, illetve szükség szerint az okiratszerkesztést is el tudják intézni.

 

dr. Dömse Boglárka


A honlapon található jogszabályi hivatkozásokat és információkat igyekszünk frissíteni, de az állandó változások miatt azok pontosságáért és teljeskörűségéért felelősséget nem tudunk vállalni. A honlapon található információk tájékoztató jellegűek.
ajánlatkérés

Amennyiben részletesebben érdekéli ez az ingatlan, kérjük írjon közvetlenül értékesítő kollégánknak és hamarosan megkeressük megadott elérhetőségén ajánlatunkkal.

Ingatlan:

,
név:
e-mail:
tel.:
üzenet:
Minden mező kitöltése kötelező!